Kiddy Festival – 2 iunie 2017

Participarea la Kiddy Festival, organizat de Iulius Mall, în 2 iunie 2017, în parcarea clădirii United Business Center, cu ocazia Zilei Copilului.

Asociația Autism Prietenie Terapie a avut un stand unde s-a prezentat activitatea Asociației.

Vizitatorii au putut alege unul din obiectele create handmade (felicitări, slime, ornamente din ață, brățări din mărgele cu litere) în schimbul unei donații.

Concert caritabil de Crăciun – decembrie 2017

Concert Caritabil pentru copii de Crăciun, 8 decembrie 2017, la Casa de Cultură din Câmpia Turzii, organizat de Asociația Cavalerii Phoenix, unde au cântat în scop caritabil artiști de muzică populară.

Asociația Autism Prietenie Terapie a fost unul dintre beneficiari și s-a implicat în găsirea de sponsori pentru cadourile oferite copiilor care au participat la eveniment.

Ziua interacțiunii Om-Animal - martie 2018

Participarea la Ziua Interacțiunii Om-Animal, în data de 1 martie 2018, la sediul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ,,Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui eveniment, Asociația a avut un stand unde s-au împărțit pliante și informații despre activitățile asociației, vizitatorii s-au putut servi cu biscuiți, mărțișoare și alte lucruri, confecționate de copii cu TSA, în schimbul unei donații.

De asemenea, în urma acestui eveniment, un număr de 7 voluntari și-au exprimat interesul de a participa la acțiunile desfășurate de Asociație.